“Te lepezi de satana ?”

Îndrăznesc să adresez această întrebare unor oameni ! Lui  Adrian Papahagi , unul din excepționalii contemporani , care a studiat la Sorbona , un filosof care a renunțat la atitudinea contemplativă și a trecut la implicarea civică ! Cel care s-a declarat adept al constituirii Statelor Unite ale Europei ! Acum este profesor universitar la Cluj și autor , printre multe altele , al cărții “Creștinul în cetate” ! De curând acesta explică de ce se atașează demersului lui Dragnea ptr referendum ! De asemenea mă adresez dlui Vasilică Croitor , pastor penticostal din Medgidia. Cel ce lucrează ptr “răscumpărarea memoriei” și care sprijină pe mulți dintre oamenii necăjiți din Medgidia. Cei doi au în comun religiozitatea și susținerea referendumului lui Dragnea !

Eu nu cred în huzurul din Rai și nici în chinurile din Iad ! Eu nu înțeleg “De ce cred oamenii în bazaconii”(titlul cărții lui Michael Shermer) , dar sunt inspirat de spusele lui Bertrand Russel “dacă vrei să ajuți omenirea trebuie să ai Credință și Curaj. Credință în Rațiune și Curajul de a promova adevărurile probate stiințific.” Eu văd în țara noastră multă SUFERINȚĂ ! La spitale oameni care suferă din lipsă de medicamente și oameni care după externare suferă de bolile  luate din spital ! Văd persoane cu handicap care suferă din cauza nepăsării guvernanților. Din septembrie 2017 avem o reglementare prin care suntem obligați să dăm la buget o sumă ptr persoanele cu handicap . Eu plătesc 10.000 lei pe lună conform acestei reglementări ! Unde se duc banii ? Nicidecum la persoanele cu handicap. Un om din Medgidia suferă de poliomielită , din cauza unei neglijențe medicale privind vaccinarea. Acesta și-a fracturat articulația femurală. A cerut suport bănesc ptr proteză. Cei de la Constanța i-au spus că-i pot da bani ptr baston sau cârje , doar atât pot face ! Suferința persoanelor cu handicap nu se vede și nici nu se tratează ! Învățământul este gratuit dar se dau bani ptr fondul școlii , ptr cadouri dascălilor , ptr manuale cu greșeli ! Unii părinți au și dau !  Suferința copiilor care n-au de unde da ,  suferința copiilor care n-au ghiozdan și rechizite , suferința copiilor care se culcă nemâncați cine o tratează ? Nu avem autostrăzi și nici drumuri de calitate ! Oamenii din aceste zone suferă din cauza lipsei locurilor de muncă , care apar doar în zone cu acces la infrastructură ! Aceste Chinuri , această Suferință este IADUL pe pământ ! Cine este SATANA , ȘEITAN , BELZEBUTH ? Dragnea ! Adrian Papahagi , Vasilică Croitor “lucrezi cu Satana ?” sau “te lepezi de Satana ?” !

Prognoză ! Pe data de 8 Octombrie se anunță VICTORIE , i-am pedepsit pe LGBT-iști ! Dușmanul bunăstării noastre , cel ce produce suferință ignorantului român merge la cazanul cu smoală încinsă ! Dragnea , Papahagi , Croitor țopăie în jurul cazanului și pun lemne pe foc ! Suferința poporului continuă ! Este necesar un alt “țap ispășitor” ptr trimis în pustie ! Băi Croitor , voi nu sunteți cu ortoreligia , nu sunteți de-ai noștri , voi sunteți o sectă . Ce căutați intr-o țară cu 88% ortodocși ? Nu vreți voi să vă duceți acolo la “Soros-ii religioși” care vă finanțează și care vor să altereze credința noastră strămoșească ? Referendum , VICTORIE , am alungat “strâmb-credincioșii” din țară ! Dragnea și Papahagi țopăie de bucurie ! Suferința este mai greu de suportat ! Dragnea reflectează ! Papahagii ăsta este român ? Ăsta-i nume grecesc sau machedonesc ? Ăștia sunt dușmanii românilor verzi , migranții ! Ce te lauzi Bă ! Ce dacă știi engleză , germană , franceză ? Ce dacă citești în greaca veche ? Universala  limbă DACĂ o vorbești ? Știi că înaintașii noștri dacii au inventat operația laparoscopică acum 9.000 de ani ? Știi că noi suntem “hub of the universe” ? Afarăăăă ! Afarăăă ! Afarăăă cu voi !

Aceasta este prognoza viitorului unui popor care din democrație ia numai CANTITATEA(votul majoritar , al celor mulți și proști) și nu înțelege CALITATEA valorilor democratice , din care LIBERTATEA este primordială ! Aceasta este perspectiva celor care , neexersând discernământul , nu spun la timp “mă lepăd de Satana” !