PS la Ochii sunt nefolositori dacă Mintea este oarba

1. Erata: Scoala in care atmosfera era mai calma era Sc Gen 3, nu 5 cum am scris. Scuze ptr greseala.

2. După câteva zile de la discutiile relatate m-am întâlnit ,succesiv, cu doi profesori participanti la acestea. Cei doi ,prof Manolescu, de la Sc 5 si prof Jurubita , de la Sc 3 au avut cuvinte de apreciere la propunerea ptr Premiul de Excelenta. Ei ar fi vrut sa participe la asa o competitie. I-am întrebat de ce nu au exprimat aceasta opinie. Răspuns  celor doi, „s-ar fi supărat colegii nostri”. I-am inteles desi nu i-am aprobat !

3. Tânara Lavinia Ionescu, singura cu Premiul de Excelenta, este fiica lui Laurentiu Ionescu, profesor de Limba Romană si a Lilianei Ionescu profesor de fizica, ambii la Liceul nr 2 din Medgidia. Acum Lavinia este studenta in Medicina la Cluj. Sunt convins ca va face excelenta in cariera de medic !

4. Invatatura !!! Intr-o multime ,indivizii au tendinta de a renunta la propriul sistem de valori si împrumuta normele grupului. Aceasta ptr ca indivizilor le creste sentimentul de Siguranta in interiorul grupului. Apare „contagiunea mentală”. Si din aceasta se naste „contagiunea comportamentala”. Asa se dezvolta Violenta in manifestări , care este cauzată de lipsa de răspundere la nivel individual.

Masele au alibi in manifestările iresponsabile(greselile nu pot fi atribuite cuiva), Personalitatea Responsabila, NU !

Liderul Responsabil Face ceea ce trebuie Făcut si cât mai Bine !!!