Ponta pisicut sau jucător ?

Cum se joaca dl Ponta cu mintea romanilor !

Dl Ponta da amnistie fiscală. Cei care nu au plătit dările la stat sunt scutiti si astfel incurajati sa nu plătească in continuare. Bucurie mare ptr partea din popor care nu plăteste taxe(precum grecii). Efect ? Scad încasările la buget !

Dl Ponta modifica Codul Fiscal si reduce TVA, reduce acciza, reduce CAS, renunta la supraacciza la combustibil(ne este necesară ca sa facem autostrăzi,spunea dl Ponta când a introdus-o),renunta la taxa pe stâlp ! Poporul se bucura si aclama ! Ionut Dumitru(presedinte  Consiliu Fiscal), Mugur Isarescu(presedinte BNR), Valdis Dombrovskis(VP Comisia Europeana) spun ca este RĂU, ca stricam munca guvernelor anterioare si ne batem joc de sacrificiile romanilor din perioada 2010-2011 ! Chiar ministru de finante al dlui Ponta spune ca deficitul bugetar va creste si ne expunem sanctiunii de Deficit Excesiv. Dl Ponta insista, este bine. Efect, scad veniturile la buget !

Dl Ponta măreste pensiile parlamentarilor. Efect, cresc cheltuielile la buget.

Dl Oprea,in întelegere cu dl Ponta, măreste salariile a 40 de demnitari. Poporul se supăra si înjura la nimereala, clasa politica. Vine in tara neprihănitul domn Ponta si spune ca nu-i de acord cu aceasta marire(după ce l-a îndemnat pe Oprea s-o pornească). Spune dl Ponta, dl Oprea s-a consultat cu cine nu trebuie,cu dl Iohannis, care vrea sa-si mărească salariu. El este beneficiarul, el Klaus Iohannis, spune apăsat dl Ponta. Poporul a găsit tinta, Huo Iohannis. Dar, nu spune dl Ponta ca beneficiari sunt Victor Ponta si ceilalti membrii ai guvernului(inclusiv varul de la justitie care a avizat mărirea salariilor), socru Ilie Sarbu, prietenii Zgonea si Tariceanu !!! Efectul acestor majorări, cresc cheltuielile bugetare !

Atunci când cresc cheltuielile si scad veniturile la buget se ajunge la deficit, nu ai bani sa dai salarii,sa dai pensii,sa plătesti somaj. Aceasta este CRIZA !

Dl Ponta stie ca are zilele numărate la conducerea guvernului si atunci „după el potopu”. Bagă România in criza !

Efectele ,bune sau rele, ale actelor de guvernare se văd după unu,doi ani ! 2016 va fi an electoral, o vom scoate cumva la capăt !

Anul 2017 este anul in care Poporul,bucuros acum, va deconta Razbunarea dlui Ponta !

Dl Ponta nu-i pisicut si nici jucător. Este parsiva pisica blânda ,ce zgârie Rău !