Polobocul, Iepurașul si Moș Crăciun !!!

Mai pe seara se aduna intr-un fel de „poiana lui Iocan” Polobocul, Iepurașul si Moș Craciun ca sa facă ei putina „politica subțire” ! Polobocul, cu preaplin, vărsa surplusul de fiere pe „trecutul risipitor”. Iepurașul Duracell, imbaterizat, bate in toate direcțiile dar nu reusesti sa-i afle rezultanta. Moș Craciun, cel consecvent in populism, „da retete” la tot Municipiu.

Si dai si lupta , si dai si lupta neicusorule ! Lupta cu gramatica(„mâine debutează începerea strângerii de semnături), lupta cu logica, lupta cu democrația, lupta cu propriile convingeri(„mie nu-mi sta in caracter sa-mi atac contracandidatii”). Câteva opinii:

1. Decât sa vindeți „motorul de cogenerare” mai bine puneți-l in funcțiune. Acesta poate aduce bugetului local 1.500.000 lei/an din vânzarea de curent. Raport de eficienta ! Cost motor 2.000.000 lei, cost transformator si racordare la rețea 2.000.000 lei, cost operare 300.000 lei. Daca împărțiți valoarea investiției la costuri veti vedea ca in 4 ani se amortizează. In legatura cu „risipa”. In Iunie 2008 am lasat in Buget 9,7 mil lei Cash, din care 2,0 mil lei ptr PIF motor de cogenerare. Cine întreaba ce s-a facut cu banii ? Finantare ptr PIF motor ? Europa 20/20/20.

2. Primaria Nu face activități economice ! Primaria „administrează un patrimoniu” si liderul trebuie sa mărească acest patrimoniu. Primaria gestionează Servicii Publice, unele direct alte delegate sub control riguros.

3. Un candidat la functia de Primar care n-are nevoie de partid, este nedemocrat, este o persoana in care Ego-ul sau depășește cu mult Sinele si sufoca SupraEul. Doamne păzeste !!!

4. Aștept sa aud, si sa-i vad, cum previzionează viitorul „urbisoarei noastre dragi”, care „n-are încă faliții ei”. Si daca va avea ???