Nicușor Constantinescu condamnat ! Si ?

Nicusor Constantinescu condamnat ptr împăduririle cu salcâmi !! Anturajul sau , politicienii obedienții care băteau din călcâie la ordinul lui Constantinescu , consilierii care votau împotriva intereselor cetățenilor, împotriva celor care le-au încredințat averea comunitații stau liniștiti ?

In data de 26.04.2010 Consiliul Local Medgidia adopta, la inițiativa lui Marian Iordache, Hotărârea nr. 41, ulterior aceasta este completată cu Hotărârea 100/29.09.2010 , prin care 492.000 mp din teritoriul Medgidiei este dat in administarea , cu titlu Gratuit, Consiliului Județean ptr înființarea unei pepiniere de salcâmi , care sa servească Programul de împăduriri. Pe acel teren era pășunea orașului unde fermierii își duceau animalele. Eram consilier PD-L, la acea vreme. M-am opus proiectului din doua motive. Primul ptr ca lua pâinea de la familiile fermierilor. Al doilea ptr ca delegarea gestiunii sa făcea cu titlu Gratuit. Am argumentat ca este dispreț fata de interesele Medgidiei sa dai averea orașului pe Nimic. Apărătorii proiectului erau Marian Iordache si Luminița Vlădescu. Argumentele lor , se vor crea câteva zeci de locuri de munca , se va face o investiție de milioane de euro. Ați vorbit cu fermierii ? V-ați uitat in ochii lui Andriescu, a lui Coca sa vedeți disperarea fata de viitorul lor ? De ce cu titlu gratuit ? I-am întrebat pe cei doi. Sfidare era atitudinea lor. Ei erau la ordinul lui Constantinescu , nu aleșii medgidienilor ! Faci politica ! Cauți popularitate ! Ești Gica Contra ! Este răspunsul primit. Cu trei voturi (PD-L-iste) împotriva , proiectele au fost aprobate. Pe teren s-a început amenajarea unei bălți ptr pescuit, a unei căbănuțe ptr pescari, si pe o mică parte o pepiniera. Am sesizat DNA Constanta ptr prejudiciu creat bugetului local prin încredințarea cu titlu gratuit. Cu argumentele a. Hotărârea CJ Constanta , spunea „preluarea terenurilor ptr acest program se poate face prin închiriere si prin concesiune”(CL Medgidia dădea gratuit). b. Chiria ptr 1 mp de teren in acea zona era 0,53 USD , rezulta un prejudiciu de 260.760 USD/an. Procurorul Sorin Constantinescu , șef direcție ,si subalternii lui au găsit totul in ordine. Acum investiția de milioane de euro este abandonată. A rămas un gard din spalieri de vie si sarma ghimpata, un drum de piatra, câțiva stâlpi de iluminat, un container drept cabina ptr paznic, si o haina de căței, ptr ca javrele azi dau cu subsemnatul. Unde sunt cele câteva zeci de locuri de munca ? Unde sunt milioanele de euro investiții ?                                                              Dle Marian Iordache , dna Luminița Vlădescu simțiți oarece Răspundere ptr susținerea unui „proiect” care a fost probat drept o mare hoție ?

APEL către aleșii locali ! Domnule Primar Valentin Vrabie , domnilor consilieri(chiar dacă unii ați votat hotărârile in discuție) aduceți înapoi terenul luat cu japca !