Nepoata , manichiurista si d’ALDE ăștia

După Pinocchio , un alt trombonist isi face cuib in primăria din Medgidia , Passer Domesticus ! Lumea aclama si Votează , ca si pe precedentul , cu 60%. ” când boborul vorbește, partidele sa tacă” scrâșnește candidatul ca o drujba negresata. ” am o echipa de tineri competenti, cinstiti , curați cu care voi face multă si foarte multă Treaba Mare in acest oraș „. „Voi crea locuri de munca ptr tineri, aceștia vor fi angajați numai pe competenta” . „Nu voi negocia cu oamenii din partid posturi”. Uite-așa !!!

Este nevoie de un nou administrator public ? Se organizează un „concurs de împrejurări” si iese câștigător un „băiat de prăvălie” cu studii  si experiența in gestiunea „băcăniei” lu’ Bunicu . Gest umanitar al lui P. D. , datul pe caiet si statutul de orfan cedează in fata competentei si experienței. Buuun băiat !

Este nevoie de o purtătoare de agenda a lui P. D. ? Este ! Si atunci repede o proaspăt absolventa de facultate neacreditata renunța , cu greu si mari regrete , la profesia ei de manichiurista si se vara in „cuib” ornându-se cu „pana ei”. Nu știe gramatica , nu știe despre rolul creditelor in dezvoltare , cogenerarea este un fel de unghii decorate (ptr ea ) , dar este un vajnic apărător !

Facem o pauza la angajări si ne ocupam de politica. Psd ce zici ? Te bagi ? Te bag … vine răspunsul de la bunul prieten care aprindea luminițele la Peștera ! Pnl , in genunchi ma-ntorc la tine ! Intoarce-te cu spatele ! Buuun ! Ce-mi rămâne de făcut in folosul comunității ! Sa întregesc parcul ornitologic aici in aceasta mândra localitate , o vrabie si-un paun ptr si de dragul celor pe care-i păcălesc cu fiecare ciripitura !

Alegerea este făcută , cum mobilizez ? Fac locuri de munca ! Dar mai întâi la cursuri ! Se deschide școala de hair-style-ist cu specialitatea „tuns cu drujba”. Școala de wellness cu specialitatea „epilat cu vermorelul”. Si „barber shop” cu specialitatea „bărbierit cu secera CNC”. N-avem profesori ? Facem economie , preda specialistul in „fasonare ambientala” , ca-i aproape aceeași competenta.

Cum mobilizam activul ? Pe Mocanu l-am plimbat de la PMP la M10 . Acum il pun sa facă organizație la ALDE . Mi-a cerut viceprimar , apoi sef ADP , l-am refuzat spre binele comunității . Acum îmi cere sa-i angajez „nepoata” , cum as putea sa-l refuz din nou. Nepoata , din casier acum este consilier(superior?).

si-uite-așa , cu manichiurista , nepoata si-un băiat de prăvălie o s-ajungi de „băcănie” .