Înțeleptul si Experimentatul

” Încă odată , cred in Înțelepciunea si Experiența dlui Președinte si cred ca doar dumnealui Știe si Poate sa facă lucrurile corect si așa cum trebuie. Noi trebuie sa ne Supunem la ceea ce dlui Decide si cred ca niciunul nu avem suficientă experiența sa-l Contrazicem”. Am citat dintr-un coleg de partid provenit din fostul PNL. Cum sa nu i se urce la cap Febra Unicității dlui Președinte ? Apostrofări de genul „n-ati înțeles nimic !” , adică voi sunteti prosti eu sunt Înțeleptul,  sau „lasă ca-i știm Noi(pe candidații parașutați)” , adică pronumele de noblețea al Experimentatului, isi găsesc temeiul in slugărnicia Oligarhiei de partid.

Sa ai GRIJA de familie , de organizație , de comunitate este unul din fundamentele moralei. Daca esti Moral si ai si Funcție depui diligente sa te inGRIJESTI  de ai tai. Sa ții factorii care ar produce VĂTĂMARE departe , sa-i combați sa-i anihilezi.

Azi despre VĂTĂMAREA produsă la alegerile locale. Cum înțeleg eu ca s-au întâmplat lucrurile in spatele ușilor inchise(de fapt in agape pe malul Dunării sau in Colțuri discrete din carciumioare). George spune „eu nu vreau la CJC , vreau deputat”. Felix spune „eu vreau sef la RAJA”. Bun avem obiectivele stabilite cum procedam ? Uite așa !

Medgidia. Este de ajutat Vrabie  , ptr ca sta bine in sondaje. Am încercat amândoi sa-l aducem in partid , el nu vrea acum. Vrea după. Mai vedem . Ce facem cu „obraznicii” din PDL ? Ăstia vor sondaj ptr desemnarea candidatului. Este treaba ta George , spune Felix. Si George se supune , desemnează prin „feeling” pe Marian Odor ! Atât membrii PNL cât si cei aia PDL sunt demobilizati de aceasta decizie si de faptul ca Odor a venit cu „competenti” săi care n-au fost in stare sa facă un calendar de acțiuni si nici o oferta politica. Rezultat ? PNL obține un scor de 15% , desi sondaje precampanie ne creditau cu 31%. PNL pierde 3.000 voturi la Medgidia.

Navodari. Chelaru este favorit , dar trebuie sa-i asiguram o majoritate confortabila. Ii alungam pe PDListi, rămâne Marilena cu ai ei , o jucam sa nu facă mare isprava. Si totuși aduna 25% din voturi(in sondaje aveam 35%). Pierdem 2.000 voturi ptr CJC.
La Mangalia il ajutam pe Radu Cristian si el este de-al nostru. Pericolul vine de la Zanfir Iorgus , înscris in PSD. Il dam afara din partid pe Iorgus , sa candideze independent si punem de forma si-un psdist. Mai da un schpritz cu mere , c-am rezolvat-o si p-asta !!!
La Constanta ! Aici este complicat. Pe Vergil Chitac este greu sa-l controlam. Este un pericol ptr Fagadau ! Fagadau trebuie sa câștige. Dacă nu-l controlam , il manipulăm. Bățoșenia lui ostășească ne va ajuta. Si așa este. Chitac alunga din echipa oamenii competenti pe motiv ca „nu iau notițe când vorbește Amiralul”. La partid este despre convingere , nu despre ordin. Candidatul nu știe , manipulatorii știu ! Urmează piedicile directe ale psd si cele subtile ale „oligarhiei” din pnl. Pierdem 4.000 voturi(aproximate , nu calculate) ptr CJC.
Am risipit 9.000 de voturi ptr ca așa a vrut Înțeleptul si Experimentatul ! Psd a avut 196(?) voturi mai mult fata de Pnl ptr CJC.   Am pierdut CJC !    Rău este ca i-am plasat pe primari noștri la „pofta” PSD-ului !

Prietenia George Dragomir cu Felix Stroie a trecut testul timpului ! Rămâne de nezdruncinat !
Înteleptul si Experimentatul are in continuare dreptul de a decide si noi datoria sa ne supunem ?
Eu NU !!!
Îndrăznește George ! Îndrăznește si pleacă !

Trimis de pe iPad-ul meu5