Herghelegiu condamnata ! Singura vinovata ?

Gabriela Herghelegiu condamnata , in prima instanța , la trei ani de pușcărie cu executare , ptr MITA ! Se spune ca a pretins bani de la un „om” de afaceri sustinand ca are influența asupra celor care „oferă” contractul si a celor care ordonanteaza la plata ! „Omul” de afaceri este o licheluta , cu conexiuni in lumea politica (PSD si PNL) , care „a câștigat” doua contracte bănoase in primăria Medgdia . Ambele lucrări sunt eșecuri . Cu toate acestea au fost recepționate !!! Cum s-au receptionat ? Sa răspundă DLAF-ul !!! Câteva întrebări ridica aceasta condamnare :

1. Marian Iordache , tu ca ordonator de credite , semnatar al contractului si ordonator la plata , dormi liniștit cand știi ca Gabriela este pe cale sa între la pușcărie ? Care din atitudinile tale au determinat-o pe doamna Herghelegiu sa afirme ca are influența asupra decidenților din primărie ?

2, Dumitru Mirica , tu ca sef al comisiei de licitație si apoi manager de proiect , dormi liniștit cand Herghelegiu si-a distrus cariera făcând serviciu ptr tine ? Care dintre atitudinile tale au determinat-o ca creadă ca are influența asupra iresponsabililor din vârful administrației medgidiene ?

3. DNA Constanta , cum se poate sa începeți cercetarea împotriva Gabrielei ptr „trafic de influența” si s-o Trimiteți in judecată ptr MITA ? Răspunsul meu , daca cercetați traficul de influența ar fi trebuit sa răspundeți la întrebarea „cine-i la capătul lanțului” ! Asa , cu mita rămâne doar transportatorul șpăgii , beneficiarul șpăgii se bucura de bani. Alta întrebare , cum de l-a luat dorul de dreptate pe „omul” de afaceri si s-a autodenunțat ? Ati cercetat cum de a aflat la timp ca este sub supraveghere ? Al dracu’ SISTEM !!! Cu procurori precum Constantinescu si Bordean , care nu fac diferența între un contract pe baza de licitație si un contract de adeziune, este normal ca „mintea care-ndeamna” sa profite si „mâna care executa” sa plătească !!!

4. Gabriela Herghelegiu , ai șansa sa te aperi . Toate presupusele proptele s-au dovedit minciuni ca sa taci ! Vorbește !!!

5. Practicile Iordache si Mirica sunt continuate de Vrabie ! Voi angajații primăriei care sunteti îndemnați la ilegalitați nu va conformați , protestați , apărați-va Libertatea ! Chiar daca sunteti amenințati cu pierderea serviciului , chiar daca vi se spune „fa cum spun , ca eu răspund sau eu te apar”, respectați LEGEA ! Aveti exemplul colegei voastre Gabriela Herghelegiu ! Întrebați-o pe ea daca ar mai executa ordine de încălcare a legii !

 

P. S. Statutul funcționarului public va apăra de abuzurile șefilor din administrație . Citiți-l , învățați care va sunt drepturilor si acționați !