Bon anniversaire Mr G. P. Toiu

Data de 18.11.2015 este semnificativă ptr omul de afaceri Robert Boroianu , candidatul PNL ptr Camera Deputaților. Atunci a fost înregistrată cererea de faliment a GEPETO IMPEX , unde Boroianu este acționar important. Happy anniversary !!! , azi la un an de la „fericitul” si relevantul (ptr competenta antreprenoriala) eveniment. „Pana când sa n-avem si noi faliții nostrii” spunea , prin gura duplicitarului Cațavencu , Caragiale . In sfârșit Profeția s-a împlinit , avem si noi(PNL) falitul nostru. Il onoram cu un loc , eligibil, pe lista ptr Camera Deputaților ! „Sa ciocnim in sănătatea iubitului si stimatului nostru Președinte ! Președinte este ptr voi , ptr mine este grijuliul Cumătru !”. C-așa s-a angajat PNL-ul „fara nepotisme si fara cumetrii politice”. „Eu sunt candidatul grupului tânăr , inteligent si independent (impertinent , se striga din sala)” clama Cațavencu . „PNL vine cu oameni noi , competenti(?) si mai ales curați” declara pe 08.11.2016 Boroianu. „Curați coane Georgica” !!!

Ce înseamnă falimentul GEPETO ? Datorii de 97.826.977 lei ! Adică bănci țepuite cu 47,6 milioane lei , care vor fi recuperate de la cei cu depozite sau prin diminuarea câștigurile acționarilor. Bun si competent liberal dl Boroianu !

Parteneri țepuiți cu 43,2 milioane lei. Adică societăți care au dat marfa la Gepeto , marfa care a însemnat cheltuieli materiale si salariale. Aceste societăți au facturat si deci au plătit la stat TVA , fara a încasa de la Gepeto. Gepeto dlui Boroianu s-a comportat ca un PIRAT ,  a luat averea partenerilor prin Jaf . Bun si competent liberal dl Boroianu !

Autoritati țepuite. Gepeto are datorii la ANAF de 6.129.072 lei , bani care s-ar fi dus la bugetul de stat. Teapa ! Daca are cumătru deputat(fost anafist0 iar prietenul sau Bogdan Hutuca era sef ANAF Constanta se poate tolera plata datoriilor către stat . Nu se strica o cumetrie sau o prietenie ptr o MICĂ datorie ! Daca o societate neincumetrita n-a plătit dările pe 25 ale lunii , pe 26 primește somație de plata si apoi blocaj pe conturi. La firma dlui Boroianu se aplica îngăduință. Gepeto are datorii la localitatea Lumina de 900.700 lei. Bani multi ptr o primărie din rural. Teapa si ptr locuitorii din Lumina.

Unul care contribuie la falimentul,unei entități mici, este recomandabil sa conducă o entitate Mare ?

„Ca orice roman , ca orice fiu al tarii sale , in aceste momente solemne ma gândesc la țărișoară mea… la la fericirea ei… la progresul ei… la viitorul ei(plâns in hohote !!!)” citat din G. P. Toiu !