Biserica Divizării Neamului !

Cu mare fast popimea , in entuziasmul parții alienate a neamului , a tăiat “pamblica” la monstruoasa Catedrală a Mântuirii Neamului ! Locul ales este în apropierea altei monstruozități arhitecturale , Casa Poporului ! Aceste două sluțenii sunt opera a doi megalomani ,  Ceaușescu și Daniel ! Când se construia Casa Poporului neamul românesc murea de foame ! În timp ce se construia Biserica , românii mureau în spitale ! Cine a avut statut de VIP la ceremonie ? Oprescu , Vanghelie , Becali , niște panglicari care , din furăciuni , au donat catre “înaltele fețe bisericești” care-și plimbă fundurile în Mercedes ! Această asociere , între imoralitatea clerului și amoralitatea hoților , este temelia acestei Biserici ! Ipocriții au pus în altar numele Eroilor neamului , jignindu-i prin murdăria donațiilor făcute de alde ăia numiți mai sus ! De ce dezavuez această construcție ? Ptr că:

1. S-au cheltuit bani publici , adică și bani dați de mine la buget ! Eu nu vreau ca taxele și impozitele plătite de mine să meargă la biserici , fără acordul meu ! Eu , în spiritul coeziunii sociale , dau bani la buget dar pentru următoarele. Pentru școli în care programa să fie în acord cu conceptul STEM(science , technology, engineering, mathematics) , nu cu religie în toți anii de studiu. Eu dau bani la buget pentru un sistem de sănătate , sănătos. Eu dau bani pentru cercetare unde sunt angajate mințile deștepte ale neamului ! 120 milioane de euro ptr o biserică ? La Oradea , un grup de deștepți , au produs un “exoschelet” ! Știți ce-i acela ? Cu siguranță că multi nu știți , dar recitați “tatăl vostru” by heart ! Este o Invenție din frontul tehnicilor moderne , care îi iau pe oamenii cu handicat de pe scaunul cu rotile și-i ajută să meargă ! Acolo , la firma Axosuits , să meargă o parte din cele 120 milioane euro ! Fantezia biblică cu “ridică-te și umblă” este o realitate științifică la Oradea ! La Cluj , Institutul Național ptr Tehnologii Izotopice și Moleculare , au creat nanotehnologii care pot trata ape poluate , pot realiza hârtie securizată sau pot trata tumori ! Îi știți pe Adriana Popa , Sorin Ulinici , Izabel Crăciunescu ? Nu ! Dar pe Prea Înfumuratul Daniel ? Cu siguranță  ! Cei trei ne pot vindeca de cancer , iar ultimul ne cântă prohodul !  Lumea modernă produce “praf inteligent” , “UCAV” , “cloud computing” iar noi suntem captivii lui “over clouds heaven” !

2. Suprapunerea Statului cu Biserica este  imorală și malefică pentru VIITORUL neamului ! Secularitatea guvernământului și libertatea practicilor religioase , sunt concepte cu vechime de 250 de ani ! La noi , reprezentanții “cetății terestre” și cei ai “cetății celeste” se gudură unii pe lângă ceilalți și-și fac reciproc servicii ! Sluțenia politică numită PSD plătește tribut bisericii , iar societatea comercială BOR face propagandă pentru sponsor ! În țările vestice biserica tratează “sufletele rătăcite” și dă garanții pentru “viața veșnică” , iar guvernul educă mințile oamenilor și se ocupă de viața pământească ! Suprapunerea după conceptul “biserică națională” ne arată distanța dintre noi și statele cu guvernământ modern ! La ei se construiește “capitalism modificat” , noi suntem într-un “feudalism întârziat” ! Învățătura lui Isus “să-i dăm Cezarului ce-i a Cezarului și lui Dumnezeu ce-i a lui Dumnezeu” este neglijată de cei ce cu aroganță se numesc “părinți” !

3. Prea Înfumuratul Daniel și BOR sunt persoane sau instituții eretice ! La Sinodul PanOrtodox , ținut la Constantinopol pe data de 10 septembrie 1872 , a fost definit ethnophyletism-ul , ca o combinare a națiunii cu biserica. Biserica nu trebuie să se bazeze pe criterii naționale , ea nu se ocupă cu destinul unei singur neam sau al unei rase umane ! Biserica se ocupă de Om , nu de neamul căruia acesta îi aparține ! Acel Sinod , organizat și condus de Patriarhul Antim VI , a declarat etnofiletismul(filetismul naționalist) drept o EREZIE ! Botezata “Biserica Mântuirii Neamului” este o probă de etnofiletism ! Biblia și Evangheliile propovăduiesc iubirea lui Dumnezeu și a lui Isus Christos , pătimitorul în locul păcătoșilor ! Slujbele religioase trebuie să fie o adorație la adresa Creatorului , a fiului și a Neprihănitei Născătoare ! În bisericile noastre se aduc ode conducătorilor , fie ei guvernanți sau aleși locali ! Dogma ortodoxă definește această practică drept statolatrie și este , de asemenea , o EREZIE ! Dumnezeu i-a pedepsit pe evrei pentru închinarea la “vițelul de aur” , idolul creat de  Aaron ! Idolatrii statului vor primi pedeapsă ?